ervaren consulenten  veilig betalen  betrouwbaar advies  voordelige tarieven

Reiki

Reiki is een unieke behandelmethode die in te delen is bij de alternatieve geneeswijzen. Een reiki behandeling wordt uitgevoerd met uitsluitend de handen, door een paranormaal medium. De geest, de energie en de levenskracht staan centraal in de wereld van reiki, die zich richt op ziekte en effectieve genezing. Bij een reikibehandeling wordt het hele 'zijn', dus eigenlijk de ziel, het lichaam en de geest, als een enkel geheel gezien. Dit geheel wordt tijdens de reikibehandeling aangehaald om de genezende kracht te laten gelden.

De juiste reiki behandeling

Er zijn verschillende vormen van reiki en niet iedere vorm is even geschikt voor elke persoon. In totaal zijn er twaalf reiki-methodes te noemen. De meesten hiervan zijn ontwikkeld in Japan en soortgelijke culturen, maar er zijn ook enkele westerse stromingen. Daarnaast kan er worden gesproken van een eerste, tweede en derde graads reiki behandeling. Welke behandeling voor jou het meest geschikt is, is natuurlijk compleet afhankelijk van het te bereiken doel. Je kunt je laten adviseren door een specialist, maar je kunt ook vanuit jouw eigen gevoel een goede keuze maken. Geloof in de behandeling speelt ook een grote rol. Door optimaal te geloven in de behandeling, haal je alle positieve energie tevoorschijn.

De reiki inwijding

Veel mensen denken dat de inwijding en de behandeling eigenlijk hetzelfde inhouden, maar niets is minder waar. De reiki inwijding is een ritueel waarbij het zogenoemde trillingsgetal van een leerling wordt verhoogd. De inwijding wordt ook wel eens de initiatie of het afstemmingsritueel genoemd. Hierbij worden nieuwe technieken eigen gemaakt en wordt er ruim aandacht besteed aan onder meer mantra, welke in verband staan met de diverse symbolen die voorkomen in de tweede en derde graad.

Aanbevolen experts

  • Filter op
  • Online
  • Offline
  • Status Online-Offline
  • Status Offline-Online
  • Titel A-Z
  • Titel Z-A

Geen consulenten gevonden