Selecteer een expert

Kies een expert op het gebied van:

Vraag het de Kaarten

Tarotkaarten zijn bijvoorbeeld een instrument waarmee onze experts hun gaven kanaliseren. Er zijn veel verschillende kaartsoorten en leggingen. Onze experts vertellen je altijd wat voor een legging bij jouw vraag past en welke kaarten er neergelegd zijn.

Betsy

Betreed het domein van Wicca en haar magische spreuken

Onze experts op het gebied van wicca adviseren u over verscheidene spreuken en rituelen die u bijvoorbeeld kunt gebruiken om resultaten te boeken op het gebied van liefde, welvaart en welzijn.

Mina

Overig

Op Astroclub.nl proberen we een zo divers mogelijk aanbod aan spirituele instrumenten te verzamelen. Bach remedie, Sjamanisme en NEI-therapie zijn enkel een greep uit de diversiteit van methoden die onze experts met zich meebrengen.

Marry

Kunt u geen keuze maken?

We begrijpen dat door het grote aanbod van experts en verschillende adviesmethoden op Astroclub.nl een keuze maken soms lastig kan zijn. Misschien leent uw vraag zich het best voor een Tarotkaartlegging of kan een Astroloog u beter bedienen? Misschien zit u om spirituele raad verlegen en biedt een Medium de best passende hulp? Onze klantenservice helpt u graag de meest passende expert te vinden voor uw situatie.