Engelenkaarten

Engelenkaarten kunnen u elke dag een boodschap geven met goede raad. Een engelenkaart is eigenlijk een manier van de engelen om u advies te geven over het leven, over uw leven. Bij Astroclub.nl kunt u elke dag een engelenkaart trekken om te zien wat de engelen u vandaag te vertellen hebben. De engelenkaarten kunnen u advies bieden op de meest uiteenlopende gebieden.

De raad van de engelenkaarten

Engelen kunnen op verschillende manieren communiceren met mensen. Dit kan bijvoorbeeld door een medium als tussenpersoon in te schakelen of middels kaarten als engelenkaarten. Uiteraard is het belangrijk dat er een hoge ontspanning en concentratie bestaat voor en tijdens het trekken van de kaart. Alleen dan hebben de engelen de mogelijkheid door te komen en u te begeleiden naar de juiste boodschap.

Wat vertelt de kaart u?

Een engelenkaart kan u diverse boodschappen geven. De kaart kan u vertellen dat u meer tijd in de natuur moet doorbrengen om te mediteren, maar bijvoorbeeld ook dat het tijd wordt voor vernieuwing in uw leven. De boodschappen vertellen u wat u te doen staat om beter in het leven te staan en een positieve houding aan te nemen. Wat vertellen de engelen u vandaag? U ontdekt het bij Astroclub.nl.

Yvonne

Helderweten Heldervoelend Helderzien

Mijn naam is Yvonne Met mijn paranormale gaven mag ik in dienst staan van mijn medemensen Ik ben helderziend, helderhorend, heldervoelend en helderruikend Ook ben ik medium. Vanuit mijn mediumschap mag ik boodschappen ontvangen van onze lieve dierbaren. Ook kan ik helpen op spiritueel gebied met allerlei vragen over leven na de dood Ik werk vanuit het Christusbewustzijn

Jolande

Engelenkaarten Contact met engelen Pendelen

Mijn naam is Jolande en samen met mijn gids en Aartsengel Michael leg ik de engelen orakelkaarten en maak ik tevens gebruik van mijn pendel.

Annemieke

Tarotkaarten Helderhorend Helderzien

Heb je een vraag, wil je advies of gewoon iemand die even naar je luistert, dan ben ik er voor jou!

meer Mediums

Verwante artikelen

Andere artikelen

Yvonne

Helderweten Heldervoelend Helderzien

Waterman

Jan 21 - Feb 19

Stier

Apr 21 - May 21

Kreeft

Jun 22 - Jul 22

Nieuwste reacties

• Saskia Benken Feb. 5, 2014 Beoordeling:

Bedankt voor de verhelderende en duidelijke reading. Het was niet alleen een mooie reading maar ook een warm en fijn samenzijn. Lieve groet Odette en Saskia

• carlolavita Jan. 31, 2014 Beoordeling:

Yvonne is geen zweverig type maar gewoon lekker "down to earth", geeft tips en tools waar je echt iets aan hebt en waar je wat mee kunt. Een reading bij Yvonne is een echte aanrader.

• nick Jan. 28, 2014 Beoordeling:

Deze vrouw heeft mijn inzichten gegeven en geholpen te beginnen met de weg naar mezelf. Daarvoor altijd dankbaar..