ervaren consulenten  veilig betalen  betrouwbaar advies  voordelige tarieven

Zigeunerkaarten

Zigeunerkaarten worden vaak gebruikt door waarzeggers die met behulp van de Zigeunerkaart de toekomst voorspellen. Tevens zijn deze kaarten heel goed thuis te gebruiken, bijvoorbeeld voor het leggen van een dagkaart. Het is dan ook geen vereiste om daadwerkelijk de gave van het waarzeggen te bezitten om goede informatie te kunnen halen uit een Zigeunerkaart. De Zigeunerkaarten zijn er vooral om belangrijke boodschappen van een Godin over te brengen die betrekking hebben op de tijd die nog moet komen. Bij de dagkaart gaat het dus om wat deze dag te gebeuren staat.

De dagkaart trekken op gevoel

Het trekken van een dagkaart uit de Zigeunerkaarten heeft als doel om een belangrijke les uit de dag te halen of een bijzondere boodschap van de Godin te ontvangen. De kaarten bevatten een tekst en een afbeelding. De kaarten kunnen open op tafel worden gelegd. Belangrijk is dat er uitsluitend naar de afbeeldingen wordt gekeken en niet naar de tekst. Kies de Zigeunerkaart die het best past bij de huidige gemoedstoestand of die op dat moment het mooist op u overkomt. Deze kaart is uw dagkaart.

Wat zegt de dagkaart?

U kunt pas achteraf te weten komen wat de dag zigeunerkaart u te vertellen had. Aan het einde van de dag kunt u de kaart nog eens bestuderen en de tekst lezen. Deze tekst op de zigeunerkaart zal betrekking hebben op een gebeurtenis van de dag, waarna u er zelf de boodschap uit kunt leren. Naast zigeunerkaarten zijn er ook engelenkaarten, lenormandkaarten en tarotkaarten.

Aanbevolen experts

  • Filter op
  • Online
  • Offline
  • Status Online-Offline
  • Status Offline-Online
  • Titel A-Z
  • Titel Z-A

Geen consulenten gevonden