ervaren consulenten  veilig betalen  betrouwbaar advies  voordelige tarieven

Tarotkaarten

De tarotkaarten zijn al in de vijftiende eeuw ontworpen in het noorden van Italië. Hierbij werden er slechts extra kaarten toegevoegd aan het standaard kaartspel, en de kaarten waren dan ook aanvankelijk bedoeld om gewoon spellen mee te spelen. In 1781 kwam er een boek op de markt, waarin de schrijver beweerde dat er Egyptische krachten achter de tarotkaarten zouden liggen. Hierbij zou het gaan om grote geheimen. Vanaf dat moment werd er een betekenis gegeven aan iedere tarotkaart en werd het spel gebruikt om voorspellingen mee te kunnen doen. Door de jaren heen is het spel uiteraard verder ontwikkeld tot het spel dat het nu is.

Iedere tarotkaart een eigen betekenis

Het spel bestaat uit 78 kaarten in totaal. Dit geldt voor het klassieke spel. Er zijn namelijk ook spellen waaraan nog twee extra kaarten zijn toegevoegd, namelijk Intuitie en Waarheid. Er zijn 22 figuurkaarten, welke ook wel de grote arcana worden genoemd, en deze worden aangevuld door 56 gewone tarotkaarten, welke ook wel de kleine arcana worden genoemd. De grote arcana geven zeer belangrijke levensthema's weer en de kleine arcana vertegenwoordigen de alledaagse kleinere gebeurtenissen en ervaringen. Door geconcentreerd kaarten te trekken uit het tarotspel, kan met deze tarotkaarten een nauwkeurige voorspelling worden gemaakt.

Een tarotkaart trekken online

Een tarotkaart trekken online lijkt voor veel mensen wat onwerkelijk, vooral omdat er eigenlijk een hoge concentratie vereist is om de juiste kaart voor de dag te halen. Echter, bij het online tarotkaart trekken wordt er vaak iets anders gevraagd dat ook heel persoonlijk is. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat jou gevraagd wordt vooraf aan het trekken van de kaart een kleur te kiezen of aan te geven welke afbeelding van de getoonde plaatjes jij het mooist vindt. Zo wordt er al een persoonlijke basis gelegd.

Aanbevolen experts

  • Filter op
  • Online
  • Offline
  • Status Online-Offline
  • Status Offline-Online
  • Titel A-Z
  • Titel Z-A

Geen consulenten gevonden