Engelenkaarten

Engelenkaarten kunnen u elke dag een boodschap geven met goede raad. Een engelenkaart is eigenlijk een manier van de engelen om u advies te geven over het leven, over uw leven. Bij Astroclub.nl kunt u elke dag een engelenkaart trekken om te zien wat de engelen u vandaag te vertellen hebben. De engelenkaarten kunnen u advies bieden op de meest uiteenlopende gebieden.

De raad van de engelenkaarten

Engelen kunnen op verschillende manieren communiceren met mensen. Dit kan bijvoorbeeld door een medium als tussenpersoon in te schakelen of middels kaarten als engelenkaarten. Uiteraard is het belangrijk dat er een hoge ontspanning en concentratie bestaat voor en tijdens het trekken van de kaart. Alleen dan hebben de engelen de mogelijkheid door te komen en u te begeleiden naar de juiste boodschap.

Wat vertelt de kaart u?

Een engelenkaart kan u diverse boodschappen geven. De kaart kan u vertellen dat u meer tijd in de natuur moet doorbrengen om te mediteren, maar bijvoorbeeld ook dat het tijd wordt voor vernieuwing in uw leven. De boodschappen vertellen u wat u te doen staat om beter in het leven te staan en een positieve houding aan te nemen. Wat vertellen de engelen u vandaag? U ontdekt het bij Astroclub.nl.

Tarotiste Chantal
  • Tarotkaarten
  • Heldervoelend

Tarotiste Chantal

Ik help je graag in het hier en nu te staan en je te ontdoen van negatieve energieën of entiteiten. Ik ben een heldervoelende en helderwetende tarotiste en spiritueel coach. Ik maak gebruik van de tarotkaarten om tot een fijne reading te komen.

Meer over mij