Meest gestelde vragen

1. Van wanneer tot wanneer is uw advies / bellijn open?

De Astroclub lijnen zijn 7 dagen per week 24uur per dag beschikbaar. Wel is het van belang dat een specifieke consulent beschikbaar is. Onze consulenten delen zelf hun tijd in. Sommige stellen zich overdag beschikbaar, anderen in de avond of s ’nachts.

2. Hoe weet ik of een bepaalde consulent van Astroclub beschikbaar is?

Op de Astroclub website heeft elke consulent een eigen profiel. Bij elke consulent staat duidelijk aangegeven welke expertises hij/zij heeft, op welke momenten hij/zij beschikbaar, bezet (aan de lijn met iemand anders) of afwezig is. Zoals vermeld zijn sommige consulenten overdag beschikbaar en anderen in de avond en s ’nachts. Zodra er bij een consulent staat aangegeven dat hij/zij beschikbaar is, kunt u hem/haar telefonisch bereiken voor een consult.

3. Hoeveel kost Astroclub mij?

Bent u woonachtig in Nederland, dan kost Astroclub u €0,90 per minuut. Wanner u middels Astrocredits belt kost dit u €0,75 cent per minuut. In België kost Astroclub €1,50 per minuut.

Aanmeldformulier

Onze consulenten zijn oprecht en zuiver en beschikken over duidelijke paranormale kwaliteiten. Wilt u graag consulent bij Astroclub worden? Vul dan de gegevens in het Inschrijfformulier voor consulenten in (te vinden onder de Werken link) en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.