ervaren consulenten  veilig betalen  betrouwbaar advies  voordelige tarieven

Horoscoop Weegschaal

Horoscoop Weegschaal voor de dag Aug. 19, 2017

Weegschaal

Jij bent er vandaag niet helemaal bij met je "koppie". Wat je ook gaat doen, jij kunt je niet concentreren. Waar ben je mee bezig? Als iets zo belangrijk is neem er dan ook echt de tijd voor.

Jij wilt deze week een beslissing nemen over je toekomst. Bepaal voordat je dat doet eerst wat je nou eigenlijk echt wilt, een easy job, veel geld, veel tijd voor je gezinsleven of relatie? Neem de tijd en stel je beslissing eventueel nog even uit.

Deze maand merk je dat je drang naar onafhankelijkheid groter wordt. Toch is het niet verstandig om nu al over te gaan tot initiatieven die jou sterk neerzetten in de wereld. Je kunt beter nog even wachten. Het sluiten van compromissen in stresssituaties is sterk aan te bevelen. "Go with the flow" geeft betere resultaten, met uitzondering van je werk. Daar kun je je helemaal uitleven. Hoe meer initiatief hoe hoger de waardering. In de liefde zal hoogstwaarschijnlijk een crisis ontstaan, maar echte liefde kan dit met gemak overwinnen. Is er sprake van echte liefde dan zullen jullie er beide sterker uitkomen.

De horoscoop Weegschaal wordt gemaakt voor mensen die alles graag wikken en wegen, die de voordelen tegen de nadelen afwegen en die hierdoor altijd weloverwogen beslissingen maken. Deze mensen zijn geboren tussen 23 september en 22 oktober. De Weegschaal horoscoop kan u in de algemeenheid vooral meer vertellen over het karakter en de persoonlijkheid.

De Weegschaal horoscoop omschrijft het karakter

Personen die het sterrenbeeld Weegschaal dragen zijn vaak enorm flexibel op het sociale vlak. Zij maken gemakkelijk vrienden en vriendschap wordt dan ook veel genoemd in de Weegschaal horoscoop. Daarnaast zijn Weegschalen ook geneigd dingen mooier te maken dan ze zijn en kunnen zij een egocentrische houding ontwikkelen. Volgens de Weegschaal horoscoop kunnen deze personen in het dagelijks leven het best opschieten met Rammen, Watermannen, Stieren en Tweelingen.

Een horoscoop Weegschaal ontvangen?

U kunt natuurlijk elke dag de dagelijkse horoscoop lezen bij Astroclub. Wilt u toch een horoscoop Weegschaal die heel persoonlijk voor u is berekend? Dan staan onze astrologen natuurlijk graag voor u klaar. U ontvangt dan een horoscoop op basis van uw specifieke geboortegegevens.