ervaren consulenten  veilig betalen  betrouwbaar advies  voordelige tarieven

Horoscoop Kreeft

Horoscoop Kreeft voor de dag Aug. 19, 2017

Kreeft

Niet iedereen vindt het even prettig om over de meest persoonlijke zaken te praten. Probeer mensen wat ruimte te geven en verwijt hen niet meteen oppervlakkig te zijn. Zelf geef je jouw geheimen ook niet zo snel prijs.

Heb jij deze week een grote hang naar spanning en avontuur? Laat je daar dan niet van weerhouden. Pak je koffers. Zoek het avontuur op. Je zult zien dat de nieuwe ervaringen je goed doen. Nieuwe contacten beuren jou immers altijd uit een dipje.

Jij kunt deze maand veel bereiken maar daar zul je ook veel voor moeten doen. Het wordt je niet in de schoot geworpen. Je moet deze maand zeker ook aandacht besteden aan je gezondheid. Verhoogde stress door je drukte kan snel op je gezondheid uitwerken. Zorg dat je voldoende tot rust komt en voldoende beweegt. In de liefde gaat het deze maand stukken beter. Je zelfvertrouwen neemt toe en je treedt je sociale contacten opener tegemoet. Dat kan, als je nog vrij bent, leiden tot leuke ontmoetingen waar zeker iets moois uit zou kunnen komen. Je bekijkt je bekenden met andere ogen.

De horoscoop Kreeft wordt berekend voor iedereen die is geboren tussen 22 juni en 22 juli. Uiteraard zijn er relatief algemene horoscopen voor deze mensen, die volledig te maken hebben met het sterrenbeeld, maar er zijn ook specifiekere horoscopen te berekenen, op basis van de precieze geboortedag en -tijd. De Kreeft horoscoop kan dan ook zeer persoonlijk worden berekend. Dit is fijn voor uzelf, maar natuurlijk ook erg leuk om aan iemand anders cadeau te doen.

De Kreeft horoscoop over het karakter

De horoscoop Kreeft kan u meer vertellen over de persoonlijkheid en het karakter van mensen met dit sterrenbeeld. Kreeften zijn gevoelsmensen. Ze kunnen heel bezitterig zijn, maar ook zeker heel zorgzaam en beschermend. Kreeften worden geleid door de maan en er wordt geloofd dat de Leeuw en Kreeft de eerste twee sterrenbeelden waren. In de Kreeft horoscoop komen vaak zakelijke aspecten naar voren.

De dagelijkse Kreeft horoscoop

De horoscoop Kreeft is natuurlijk ook terug te vinden bij Astroclub, in de vorm van een dagelijkse horoscoop. Tevens zijn er mogelijkheden een uitgebreidere horoscoop te laten maken, welke persoonlijker is.