Verleden Heden en Toekomst

Verleden Heden en Toekomst, drie tijdsaanduidingen die eigenlijk heel gemakkelijk gezien kunnen worden als een enkel begrip. Het is dan ook zo dat Verleden Heden en Toekomst vrijwel altijd nauw met elkaar zijn verbonden. Het verleden heeft vaak een aanzienlijke invloed op het heden, doordat de persoon veranderd is door situaties uit een eerdere tijd en doordat situaties uit het verleden men naar dit heden heeft gebracht. Het heden heeft weer invloed op de toekomst. Wat er nu gedaan wordt, of juist niet, kan een grote invloed hebben op wat komen gaat.

Verleden Heden en Toekomst zijn zeer belangrijk

Als er iets invloed heeft op de persoonlijkheid, dan is het wel tijd. Mensen worden gevormd door Verleden Heden en Toekomst. De persoonlijkheid verandert door de jaren heen en dit heeft voor een groot deel te maken met het verleden en de ervaringen die daarin zijn voorgekomen. Het gaat erom wat hiermee in het heden gedaan wordt om te voorkomen dat het een negatieve invloed op de toekomst heeft. Kortom, Verleden Heden en Toekomst spelen allemaal een heel belangrijke rol om een gelukkig leven te verkrijgen en te behouden.