ervaren consulenten  veilig betalen  betrouwbaar advies  voordelige tarieven

Pendelen

Voor het pendelen zijn pendelkaarten en een pendel nodig. Deze techniek wordt gebruikt om antwoord te krijgen op vragen die iemand zelf niet lijkt te kunnen beantwoorden. Dit kunnen vragen zijn die met een eenvoudig ja of nee beantwoord kunnen worden, maar het kan ook gaan om vragen die een uitgebreider antwoord hebben. Afhankelijk van de vraag wordt een eenvoudige of gedetailleerde pendelkaart gebruikt. Online pendelen is ook mogelijk. Hierbij wordt de techniek uitgevoerd door een medium.

Online pendelen met pendelkaarten

Het online pendelen werkt eigenlijk volledig hetzelfde als het gewoon pendelen in jouw eigen woning, met jouw eigen pendel en pendelkaarten. Je kunt online gratis pendelen, waardoor je ook geheel kosteloos aan jouw nodige antwoord komt. Bij deze techniek ligt er een pendelkaart op tafel. Deze kaart bevat meerdere vlakken, welke ieder een antwoord bevatten. De pendel is een soort ketting, als een halsketting, en zal uiteindelijk het antwoord op de kaart gaan aangeven. Bij het gratis pendelen wordt de concentratie op de vraag gelegd. De pendel zal in beweging komen en zich naar het antwoord toe gaan bewegen. Dit kan bijvoorbeeld in een ronddraaiende of heen en weer gaande beweging.

Stel uw vragen aan de pendel en pendelkaart

Het online pendelen kan jou de antwoorden bieden die je nodig hebt om verder te kunnen of om eindelijk verlost te raken van een vraag die al lange tijd in jouw gedachten rond spookt. De pendel geeft je het antwoord, of dit nu een enkel ja of nee is, of een uitgebreid antwoord waarin je een oplossing kunt vinden. De pendel zal je zeker helpen verder te komen in het leven, ongeacht de vraag die je stelt.

Aanbevolen experts

  • Filter op
  • Online
  • Offline
  • Status Online-Offline
  • Status Offline-Online
  • Titel A-Z
  • Titel Z-A

Geen consulenten gevonden