ervaren consulenten  veilig betalen  betrouwbaar advies  voordelige tarieven

Paranormaal

Wanneer een persoon paranormaal begaafd is, dan betekent dit dat deze persoon de zintuigen in kan zetten om een hogere energie of macht waar te nemen. Dit kunnen de meest uiteenlopende soorten energie zijn en de gave kan betrekking hebben op alle zintuigen. Zo zijn er paranormaal begaafden die een aura kunnen zien om levende wezens heen, maar er zijn ook mensen in de paranormale wereld te vinden die bijvoorbeeld gedachten van anderen kunnen horen, kunnen communiceren met overledenen of engelen, die ziekten kunnen ruiken of die bijvoorbeeld sterke emoties van anderen kunnen voelen.

Paranormaal begaafden helpen met hun gaven

Paranormaal begaafden hebben het vermogen anderen te helpen met hun gave. deze hulp komt in diverse vormen, afhankelijk van de gave die de persoon bezit. Mensen met een paranormale gave kunnen helderziend, helderruikend, heldervoelend of bijvoorbeeld helderhorend zijn. Afhankelijk van de hulp die iemand nodig heeft, kan de gave worden toegepast. Wanneer je behoefte hebt aan hulp, ondersteuning of advies van een paranormaal begaafd persoon, dan is het belangrijk dat je het juiste medium zoekt, namelijk de persoon die de gave bezit om je daadwerkelijk van dienst te kunnen zijn.

Ben je ook paranormaal begaafd?

Er wordt wel eens gezegd dat iedereen paranormale kwaliteiten bezit, en dit is ook zo. Eigenlijk nemen we allemaal wel eens iets waar dat anderen niet waarnemen. Dit wil niet zeggen dat je direct ook paranormaal begaafd bent. Bij deze personen is de betreffende gave namelijk veel verder ontwikkeld dan bij de gemiddelde mens.

Aanbevolen experts

  • Filter op
  • Online
  • Offline
  • Status Online-Offline
  • Status Offline-Online
  • Titel A-Z
  • Titel Z-A

Geen consulenten gevonden