ervaren consulenten  veilig betalen  betrouwbaar advies  voordelige tarieven

Paragnosten

ParagnostenParagnosten zijn mensen die een paranormale gave bezitten en deze inzetten om anderen te helpen. Wanneer we het hebben over een paragnost, dan denken veel mensen dat deze helderziend is. In sommige gevallen is dit ook zeker zo, maar lang niet altijd. Een paragnost heeft het vermogen energie waar te nemen middels de zintuigen. Het gaat hierbij om een energie die andere mensen, die niet paranormaal begaafd zijn, niet opmerken. Echter, deze energie kan niet alleen worden gezien.

Soorten gaven van paragnosten

Helderziendheid is inderdaad de meest bekende gave van de paragnost. Toch, het 'helder' duidt op het aanvoelen van de energie en dit gebeurt met diverse zintuigen. Zo kunnen paragnosten bijvoorbeeld ook heldervoelend, helderhorend of helderruikend zijn. Belangrijk om te weten is ook dat er maar weinig paragnosten zijn die alle gaven bezitten. De meesten bezitten slechts een enkele gave en kunnen dan ook uitsluitend helderzien of bijvoorbeeld helderhoren.

Hoe werken de paragnosten online?

Je kunt natuurlijk altijd een paragnost bezoeken wanneer je hulp wenst van een paranormaal begaafd persoon. Soms kunnen enkel deze personen je het advies geven wat je nodig hebt om verder te kunnen. Echter, niet iedereen is in staat om een paragnost te bezoeken en ook zeker niet iedereen durft dit zomaar aan. Een goede optie is dan om de paragnosten online te benaderen. Een paragnost werkt volledig vanuit de zintuigen, of een enkel zintuig, en heeft hiervoor in veel gevallen geen persoonlijk contact nodig. Via het internet kan je de paragnosten gemakkelijk om hulp vragen. Zij kunnen bijvoorbeeld een kaartlegging, een toekomstvoorspelling of een foto reading voor je uitvoeren om je de antwoorden te geven die je zoekt.

Paragnosten kunnen zeker helpen

In veel gevallen kan je een paragnost om hulp vragen, of je nu in een moeilijke situatie zit en wilt weten hoe je verder moet of bijvoorbeeld als je een vraag heeft die in jouw gedachten blijft dwalen zonder dat er een antwoord komt. Sommige paragnosten zijn zo diep begaafd dat hun hulp wordt ingeschakeld bij het oplossen van politiezaken.

Aanbevolen experts

  • Filter op
  • Online
  • Offline
  • Status Online-Offline
  • Status Offline-Online
  • Titel A-Z
  • Titel Z-A

Geen consulenten gevonden