ervaren consulenten  veilig betalen  betrouwbaar advies  voordelige tarieven

Financiën op orde?

Steeds meer mensen ervaren problemen met hun financiën. Geldproblemen kunnen van grote invloed zijn op jouw leven, op jouw stemming en op jouw emotionele welzijn. De onzekerheden stapelen zich op en je weet niet meer hoe je verder moet.

Kom je eind van de maand geld te kort of wordt de stapel openstaande rekeningen te hoog? Dan is het tijd om jouw financiën op orde te krijgen! Wij bieden je adviezen om geldproblemen te voorkomen of op te lossen.

Een overzichtelijke administratie is het halve werk

Elke week komen er weer rekeningen binnen. Na een lange werkdag heb je hier waarschijnlijk geen zin in en belandt de rekening op een stapel. Door de drukte kan je de rekeningen vergeten of geen overzicht meer hebben wat je wel of niet hebt betaald. Door jouw administratie op orde te brengen krijg je meer overzicht. Als je een overzicht bijhoud van jouw inkomsten en uitgaves, weet je wat jouw financiële ruimte is. Wanneer je klaar bent met ordenen kan je duidelijk zien waar je slimmer met je geld om kunt gaan. Onnodige abonnementen of lidmaatschappen kan je opzeggen. Daarnaast kan je het betalen van vaste lasten makkelijker maken door middel van automatische incasso.

Wees voorbereid op financiële tegenslagen

Een ongeluk zit een klein hoekje. Om verschillende redenen, zoals een ongeluk, onverwachte rekeningen of kapotte apparaten, kan je te maken krijgen met onvoorziene kosten. Als je hier niet op voorbereid bent, kan dit een tegenslag zijn in jou financiële situatie. Door elke maand geld opzij te zetten creëer je een financiële buffer. In jouw financiële overzicht kan je zien waar je kunt besparen. Dit geld kan je opzij zetten om een financiële tegenslag te voorkomen.

Tips om jouw geldproblemen efficiënt aan te pakken

Zit je in de financiële problemen? En weet je niet hoe je dit moet oplossen? Met de volgende tips kan jij jouw geldproblemen aanpakken:

 • Neem verantwoordelijkheid voor jouw financiële situatie. Vraag je zelf af hoe je hier terecht bent gekomen. Geldproblemen kunnen door verschillende oorzaken ontstaan. Het is voor jezelf handig om te weten waar de oorzaak ligt, zodat je hier van kunt leren.
 • Bereken het exacte geldprobleem. Dit kan je doen door middel van je schulden te inventariseren. Inventariseren kan door een overzicht van jouw schulden te maken. Daarnaast moet je ook vaststellen wat de minimale aflossing van jouw schuld per maand is.
 • Een maandelijks budget vaststellen. Door jezelf een maandelijks budget te geven, gaat je bewuster om met jouw uitgaves. Je kunt niet-noodzakelijke goederen tijdelijk schrappen of beperkt aanschaffen. Weeg bij elke aankoop af of je het daadwerkelijk nodig hebt. Zo kan je sneller besparen, en dus ook sneller aflossen.
 • Systematisch rekeningen aflossen. Je kunt ervoor kiezen om één lening af te sluiten en jouw schulden samen te voegen. Je lost dan in één keer alle schulden af en de rente is lager. Het is handig om elke maand een vast bedrag te bepalen voor het aflossen. Dit kan je dan opnemen in jouw vaste lasten. Probeer voor grote rekeningen redelijke afbetalingsregelingen te treffen. Heb je in een maand extra geld over? Gebruik dit dan om jouw rekeningen af te lossen. Hoe sneller je van jouw schuld af bent, hoe beter.
 • Betaal nieuwe rekeningen op tijd. Zorg er voor dat jouw schuld niet hoger wordt of op hetzelfde niveau blijft.
 • Kom je er helemaal niet meer uit? Wees verstandig en zoek professionele hulp.

Meer advies over jouw financiële situatie

Wil je weten of je spoedig weer op de been komt en of je meer vertrouwen kunt hebben in jouw financiën? De onderstaande experts bieden inzicht over jouw financiële toekomst en geven advies om je weer op het juiste pad te krijgen.

Komt er nog verbetering?

Als je wilt weten of je spoedig weer op de been bent en meer vertrouwen kunt hebben in de financiën, dan kan je duidelijkheid vragen aan een betrouwbaar medium van Astroclub. Deze kan kaarten voor je leggen, in jouw toekomst kijken of een andere gave inzetten om je meer duidelijkheid te geven over jouw financiële plaatje. Maak eenvoudig gebruik van onze mailconsult en fotoreading. Daarnaast kan je ook een van onze mediums bellen

Aanbevolen experts

 • Filter op
 • Online
 • Offline
 • Status Online-Offline
 • Status Offline-Online
 • Titel A-Z
 • Titel Z-A

Geen consulenten gevonden