ervaren consulenten  veilig betalen  betrouwbaar advies  voordelige tarieven

Chinese astrologie

In de Chinese astrologie bestaan twaalf dieren in de dierenriem, zoals we in de Westerse wereld twaalf sterrenbeelden per jaar kennen. Echter, binnen de Chinese astrologie wisselt het dier van de dierenriem ieder jaar en dit betekent dat er steeds twaalf jaren verstrijken voordat een dier uit de dierenriem zich zal herhalen. De tekens uit de dierenriem spelen een belangrijke rol binnen de astrologie, maar er zijn meer factoren die een rol spelen, zeker als het gaat om de Chinese astrologie berekenen.

De Chinese astrologie berekenen

Voor het maken van een nauwkeurige persoonlijke berekening zijn meer gegevens nodig dan alleen het Chinese teken uit de dierenriem. Zo speelt ook het element (water, vuur, aarde of lucht) een rol en het uur waarin de persoon geboren is en het seizoen. Tot slot zijn ook Yin en Yang belangrijk. Yin staat voor de oneven geboortejaren en Yang staat voor de even geboortejaren. Door al deze gegevens van een persoon te verzamelen is het mogelijk een berekening te maken voor de Chinese astrologie, bijvoorbeeld voor een bepaald jaar.

Chinese astrologie 2015

De Chinese astrologie 2015 vormt een jaarhoroscoop waaruit u veel informatie kunt halen over wat u het komende jaar, het jaar van de Slang, te wachten staat. Als u interesse heeft in uw persoonlijke horoscoop voor het komende jaar, dan staan er enkele professionele mediums voor u klaar bij Astroclub.nl. Op de website vindt u al meer informatie over Chinese astrologie, uw horoscoop en uw Chinese teken uit de dierenriem. Heeft u interesse in zeer uitgebreide persoonlijke informatie met betrekking tot Chinese astrologie 2015 en uw horoscoop voor 2015? Dan bent u van harte welkom een beroep te doen op de kwaliteiten van onze mediums.

Aanbevolen experts

  • Filter op
  • Online
  • Offline
  • Status Online-Offline
  • Status Offline-Online
  • Titel A-Z
  • Titel Z-A

Geen consulenten gevonden