Engelenkaarten

Engelenkaarten kunnen u elke dag een boodschap geven met goede raad. Een engelenkaart is eigenlijk een manier van de engelen om u advies te geven over het leven, over uw leven. Bij Astroclub.nl kunt u elke dag een engelenkaart trekken om te zien wat de engelen u vandaag te vertellen hebben. De engelenkaarten kunnen u advies bieden op de meest uiteenlopende gebieden.

De raad van de engelenkaarten

Engelen kunnen op verschillende manieren communiceren met mensen. Dit kan bijvoorbeeld door een medium als tussenpersoon in te schakelen of middels kaarten als engelenkaarten. Uiteraard is het belangrijk dat er een hoge ontspanning en concentratie bestaat voor en tijdens het trekken van de kaart. Alleen dan hebben de engelen de mogelijkheid door te komen en u te begeleiden naar de juiste boodschap.

Wat vertelt de kaart u?

Een engelenkaart kan u diverse boodschappen geven. De kaart kan u vertellen dat u meer tijd in de natuur moet doorbrengen om te mediteren, maar bijvoorbeeld ook dat het tijd wordt voor vernieuwing in uw leven. De boodschappen vertellen u wat u te doen staat om beter in het leven te staan en een positieve houding aan te nemen. Wat vertellen de engelen u vandaag? U ontdekt het bij Astroclub.nl.

Jolande

Vrij
Engelenkaarten Contact met engelen Pendelen

Mijn naam is Jolande en samen met mijn gids en Aartsengel Michael leg ik de engelen orakelkaarten en maak ik tevens gebruik van mijn pendel.

Yvonne

In gesprek
Helderweten Helderhorend Heldervoelend Helderzien

Mijn naam is Yvonne Met mijn paranormale gaven mag ik in dienst staan van mijn medemensen Ik ben helderziend, helderhorend, heldervoelend en helderruikend Ook ben ik medium. Vanuit mijn mediumschap mag ik boodschappen ontvangen van onze lieve dierbaren. Ook kan ik helpen op spiritueel gebied met allerlei vragen over leven na de dood Ik werk vanuit het Christusbewustzijn www.parapraktijkyvonne.nl

Marie

In gesprek
I-Tjing Tarotkaarten Engelenkaarten

Lieve mensen. Ik ben Marie en ik leg Tarot, Engelenkaarten en Runen om tot diepere inzichten en adviezen te komen. Ook kan ik koffiedik kijken en als dierentolk fungeren. Verder beheers ik het Siberisch stenen orakel, de I Tjing kaarten, Indiaanse orakel kaarten, domino stenen en de Pendel. Ik ben kan u adviseren over talrijke onderwerpen en heb ruim 32 jaar ervaring als paranormaal raadgever. Ik spreek ook Duits en kan Duitse of Russische kaarten leggen.

meer Mediums

Verwante artikelen

Andere artikelen

Jolande

Vrij
Engelenkaarten Contact met engelen Pendelen

Weegschaal

Sep 24 - Okt 23

Kreeft

Jun 22 - Jul 22

Leeuw

Jul 23 - Aug 22

Nieuwste reacties

• admin apr 28, 2014 Beoordeling:

:)

• Elize Suntjes apr 3, 2014 Beoordeling:

Lieve Ingrid, dank je wel voor de fijne kaartlegging en de support in moeilijkere tijden. Groet Elize!

• Saskia Benken feb 5, 2014 Beoordeling:

Bedankt voor de verhelderende en duidelijke reading. Het was niet alleen een mooie reading maar ook een warm en fijn samenzijn. Lieve groet Odette en Saskia